Skip to main content
Varför välja oss?

För du förtjänar en stressfri & trygg måleritjänst som hjälper dig att förvandla det du har…till det du verkligen vill.

I över tre generationer har vi färgsatt hem över hela Sverige genom att spackla, måla och tapetsera. Trots detta känns det som att vi knappt har börjat.

knytnävs-logga-500

Besvärligt att hitta en målare?

På Lindgrens Måleri förstår vi att du vill känna dig trygg när du väljer en målerifirma. För att uppnå det, behöver du hitta någon som skapar förtroende, ger ett pålitligt intryck och levererar ett garanterat fantastiskt slutresultat.

ringer målare

Du förtjänar trygghet

Idag är det svårt att veta vem man kan lita på, vilket skapar stress och osäkerhet. Vi ger dig trygghet och säkerhet genom landets mest pålitliga garanti på våra arbeten.

diskutterar målare

Så här fungerar det.

1

Boka en gratis offert

2

Låt oss måla om

3

Njut av Din nya miljö

tittar på målare

Garanterade slutresultat

Med oss kan du vara avslappnad och lugn. Vi är ett lokalt företag med över 30 års erfarenhet och nästan 8 000 nöjda kunder. Vi garanterar en härlig måleri-upplevelse och ett fantastiskt slutresultat.

glad familj efter målning

Din framgång är den grundläggande pelaren för våra kärnvärden.

Det finns tre viktiga principer som genomsyrar alla våra företagsaktiviteter och förhoppningsvis speglas de igenom tjänsterna vi erbjuder.

Vi har dig

Känn dig lugn med vårt TrygghetsGaranti

Många tycker det är besvärligt att hitta en hantverkare som man kan lita på. På Lindgrens Måleri förstår vi det & ger alltid ett TrygghetsGaranti på att jobbet blir utfört exakt som du vill. Därför kan du bara slappna av & känna dig lugn när vi gör vårt jobb & skapar den där magiska hemkänslan (eller arbetsmiljön) du alltid har önskat dig.

före efter bild

Du har frågor, vi har svaren

Att välja rätt måleriföretag är som att hitta en god vän. Vi förstår att det är viktigt för dig att känna dig omhändertagen och lyssnad på. Låt oss börja denna resa tillsammans och besvara några frågor du säkert undrar över.

Var kan jag lära mig mer och få svar på mina frågor?

Hur jämför ni er med era konkurrenter?

Vad gör Lindgrens Måleri annorlunda jämfört med andra?

Kontakta oss idag

Lägg dina måleribekymmer bakom dig

Plocka bort 'Hitta en Målare' från att-göra-listan & boka in ett möte idag där vi i lugn och ro kan gå igenom dina önskemål.

par som ska måla om-1