Skip to main content
Priser

Hur mycket kostar det att måla om ditt hem?

Kul att du frågade! Låt oss ta itu med den stora elefanten i rummet som ingen annan vill prata om: Priser!

Hand taking receipt from pos terminal
Kostnader

Okej, låt oss prata öppet här. Vad kostar en ommålning?

Hos Lindgrens Måleri värderar vi ärlighet och tydlighet och strävar alltid efter att ge dig tydliga svar på dina frågor. Vi förstår att det kan finnas frågetecken gällande kostnader för våra måleritjänster.

Priser kan givetvis variera en hel del beroende på uppdragets förutsättningar. Men, vi vill försöka informera och förbereda dig, samtidigt som vi ger tips för att du ska få bästa möjliga värde för dina pengar när du väljer att anlita oss.

pengar

Vad påverkar kostnaden för mitt måleriprojekt?

Ditt hem är unikt och den totala kostnaden kommer att bero på många olika aspekter. Här är de 3 huvudsakliga faktorerna som påverkar kostnaden för ett måleriprojekt.

Hur kan jag spara pengar?

Att anlita en målerifirma kan vara en kostsam investering, men det finns flera sätt för dig att spara pengar i processen:

grön bock

Förbered Ytan Själv

Genom att rengöra och förbereda ytan som ska målas kan du minska den tid målerifirman behöver för förberedelser. Det kan inkludera att ta bort tapet, slipa ytor eller fixa mindre skador.

grön bock

Offertförfrågan

Be om offerter från flera olika firmor och jämför priser och vad som är inkluderat. Men kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Kvalitet och erfarenhet bör också vägas in.

grön bock

Använd ditt ROT-Avdrag

Utnyttja ditt ROT-avdrag där du direkt sparar 30% på själva arbetskostnaden.

ommålad-villa-vittsjö

Prisalternativ

Ok, då kör vi. Hur mycket kostar olika saker i ditt hem att måla om. Priserna är för både arbete och material efter ROT-avdrag. 

Du har frågor, vi har svaren

Att välja rätt måleriföretag är som att hitta en god vän. Vi förstår att det är viktigt för dig att känna dig omhändertagen och lyssnad på. Låt oss börja denna resa tillsammans och besvara några frågor du säkert undrar över.

Hur mycket tar ni per timme?

Hur mycket pengar lägger ni på materialkostnader?

Hur mycket pengar lägger ni på som vinst för varje jobb?

Kontakta oss idag

Lägg dina måleribekymmer bakom dig

Plocka bort 'Hitta en Målare' från att-göra-listan & boka in ett möte idag där vi i lugn och ro kan gå igenom dina önskemål.

par som ska måla om-1