Skip to main content

«  View All Posts

Kostar det att få en offert? En inblick i vår offertprocess

januari 5th, 2024 | 2 min read

By Tobbe Lindgren

en kvinna som ser nervöst på sin telefon med papperspengar bredvid henne och fyra frågetecken som omringar bilderna. På en blå bakgrund.

När du står inför ett målningsprojekt, är en av de första och viktigaste besluten du behöver ta, om du ska börja med att inhämta offerter.

Men vad innebär det egentligen att gå igenom denna process? Kommer det att innebära några kostnader för mig? Och binder jag mig till något genom att bara begära offerten?

Här på Lindgrens Måleri, är vi förpliktigade till att vara öppna och ärliga – så låt oss tala om exakt hur vår offertprocess fungerar.

Offerten – Första steget på din förvandlingsresa

Varje resa börjar med ett första steg, och inom måleri är det att förstå dina unika behov och visioner. Offerten är inte en kostnadspost, utan snarare en karta som skissar resan för ditt projekt – den omfattar allt från arbetsomfattning till materialval och tidsplaner.

Vårt löfte – Offerten är kostnadsfri

Vi tar inte betalt för offerten, för vi ser den som början på en viktig dialog mellan oss. Vi tror på att bygga relationer med öppenhet och förtroende från start. Offerten är vår chans att ge dig värdefulla insikter och öppna en kommunikationskanal som går båda vägar.

Vad du kan förvänta dig av en offert från oss

  • Projektets Omfattning: Vi ger dig en detaljerad bild av vad som kommer att målas och vilka förberedelser som krävs.
  • Material och Metoder: Vi förklarar vårt val av färger och annat nödvändigt material.
  • Tidsram: Du får en realistisk uppskattning av hur lång tid vi förväntar oss att ditt projekt tar.
  • Kostnadsuppskattning: Vi presenterar en klar kostnadsbild, som omfattar allt arbete och alla material.

Transparens genom hela processen

Transparens är kärnan i vårt arbete. När du får en offert från oss, kan du vara säker på att det inte finns några dolda kostnader eller oväntade avgifter. Det är vårt löfte till dig. Du förtjänar att känna dig säker och välinformerad, redo att göra ett beslut som passar dig bäst.

Sammanfattningsvis

Att få en offert från oss innebär ingen kostnad. Men värdet som kommer med den? Den kan vara ovärderligt. Det handlar om att få en klar förståelse för din investering och att känna dig trygg i att dina drömmar om ett vackrare hem kommer att förverkligas på bästa möjliga sätt.

Slutsats

På Lindgrens Måleri är offerten mer än bara siffror på ett papper – det är startskottet för en resa mot transformation. Och den resan börjar med ömsesidig förståelse och klarhet från dag ett. Välkommen att ta det första steget med oss.

 

 


Har du fler frågor som inte besvarades i denna artikel? Kontakta oss på Lindgrens Måleri genom att ringa 0721-67 16 15 eller klicka här för att skicka en email. Om du är redo att få en offert, var god, klicka här för att fylla i en offertförfrågan. Efter att vi tagit emot din förfrågan kommer vi att kontakta dig för att lyssna hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Tobbe Lindgren

Plankstrykaren bakom Lindgrens Måleri. Uppvuxen med spackel och pensel i händerna...och en stark misstanke om att det är färg, inte blod, som pulserar genom ådrorna. En lyckad dag börjar med ägg & bacon (samt några stänk tabasco) till frukost med ett stort glas färskpressad apelsinjuice.